ZADANIA EGZAMINACYJNE KUCHARZ T.06
(lata: 2013-2018)


Wszystkie arkusze są zapisane w formacie *.pdf
Do odczytu potrzebny jest darmowy program Adobe Reader.

2018r. (sesja zimowa)

Test (40 pytań)
Test rozwiązany



2017r. (sesja letnia)

Test (40 pytań)
Test rozwiązany



2017r. (sesja zimowa)

Test (40 pytań)
Klucz do testu



2016r. (sesja wiosenna)

Test (40 pytań)
Klucz do testu



2016r. (sesja zimowa)

Test (40 pytań)
Klucz do testu



2015r. (sesja jesienna)

Test (40 pytań)
Klucz do testu

Zadanie praktyczne 1: gulasz wieprzowy; kluski kładzione oraz surówka z marchwi i jabłka

Zadanie praktyczne 2: gulasz wieprzowy; kluski kładzione oraz marchew duszona


2015r. (sesja wiosenna)

Test (40 pytań)
Klucz do testu

Zadanie praktyczne 1: kotlety z kaszy gryczanej i pieczarek; dip koperkowy oraz surówka z pomidorów
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania)

Zadanie praktyczne 2: kotlety z kaszy jęczmiennej i marchwi; dip chrzanowy oraz sałata

Zadanie praktyczne 3: kotlety z kaszy gryczanej i białego sera; dip czosnkowy oraz surówka z marchwi i jabłka

Zadanie praktyczne 4: kotlety z kaszy jęczmiennej i jajek; dip pomidorowy oraz surówka z rzodkiewki



2015r. (sesja zimowa)

Test (40 pytań)
Klucz do testu

Zadanie praktyczne: kotlety z ziemniaków i mięsa oraz sos pomidorowy
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania)



2014r. (sesja jesienna)

Test (40 pytań)
Klucz do testu

Zadanie praktyczne: kotlety z soczewicy i mięsa oraz sos szczypiorkowy
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania)


2014r. (sesja wiosenna)

Test (40 pytań)
Klucz do testu

Zadanie praktyczne: placki ziemniaczane oraz kisiel porzeczkowy
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania)


2014r. (sesja zimowa)

Test (40 pytań)
Klucz do testu

Zadanie praktyczne: kotlety z ziemniaków oraz sos pieczarkowy ze śmietaną
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania)


2013r. (sesja jesienna)

Test (40 pytań)
Klucz do testu

Zadanie praktyczne: barszcz czerwony czysty oraz paszteciki z ciasta francuskiego
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania)