ZADANIA EGZAMINACYJNE KUCHARZ T.06 |
2018r. (sesja zimowa) |
Test (40 pytań) |
Test rozwiązany |
2017r. (sesja letnia) |
Test (40 pytań) |
Test rozwiązany |
2017r. (sesja zimowa) |
Test (40 pytań) |
Klucz do testu |
2016r. (sesja wiosenna) |
Test (40 pytań) |
Klucz do testu |
2016r. (sesja zimowa) |
Test (40 pytań) |
Klucz do testu |
2015r. (sesja zimowa) |
Test (40 pytań) |
Klucz do testu |
Zadanie praktyczne: kotlety z ziemniaków i mięsa oraz sos pomidorowy |
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania) |
2014r. (sesja jesienna) |
Test (40 pytań) |
Klucz do testu |
Zadanie praktyczne: kotlety z soczewicy i mięsa oraz sos szczypiorkowy |
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania) |
2014r. (sesja wiosenna) |
Test (40 pytań) |
Klucz do testu |
Zadanie praktyczne: placki ziemniaczane oraz kisiel porzeczkowy |
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania) |
2014r. (sesja zimowa) |
Test (40 pytań) |
Klucz do testu |
Zadanie praktyczne: kotlety z ziemniaków oraz sos pieczarkowy ze śmietaną |
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania) |
2013r. (sesja jesienna) |
Test (40 pytań) |
Klucz do testu |
Zadanie praktyczne: barszcz czerwony czysty oraz paszteciki z ciasta francuskiego |
Co było oceniane na zadaniu praktcznym? (kryteria oceniania) |